''PRONAĐI SVOJU OAZU'' radionica

24.12.2016. u prostorijama ''Kulza'' održana je radionica pod nazivom ''PRONAĐI SVOJU OAZU''

Na kojoj su članovi udruženja ''Moja Oaza'', ali i ostali mogli da se upoznaju sa načinom čovekovog funkcionisanja u stresnim situacijama, kao i sa načinima prevazilaženja tih situacija.

Cilj radionice je bio da svako od učesnika pronađe svoj efikasan način prevazilaženja stresa.                  

Meni kao voditelju radionice bilo je posebno uživanje raditi sa grupom ljudi koji su bili spremni da na jedan drugačiji način pristupe pitanju stresa.  Stresom smo se bavili kroz tri aspekta: Telesni, intelektualni i emocionalni. Ova tri aspekta su nas i međusobno povezala.

Dok pišem ove redove primećujem da mi je jako teško da opišem dešavanja sa radionice. Želela bih da sve ono što se dešavalo dočaram i onima koji nisu bili sa nama, da i sa njima podelim osećaje koji su prožimali sve nas, ali nekako, kao da mi fale reči ili kao da bi reči narušile doživljaj ispunjenosti, pripadnosti, prihvatanja koji je bio u vazduhu. To je osećaj prihvatanja nas samih kao ljudskih bića, kao bića kojima je dat stres kao dokaz da smo živi i zdravi. On nemora da bude veliki i ugrožavajući, može da nam bude saveznik u funkcionisanju i odlučivanju. U životu možemo sa njim, a ne protiv njega.

Jelena Stanković

 

Povratak

Psihoterapija

Podrška u prevazilaženju trenutnih problema u oblasti psihičkog života, upravljanje stresom, podrška u rešavanju psihičkih problema: panični napadi, fobije, depresija, nesanica, pa sve do ličnog rasta i razvoja otkrivanjem novih potencijala i uvida o sebi i drugima.

Kontakt

Jelena Stanković: 063/125-80-55

Adresa:
Đurićeva 20, Zvezdara
Beograd

Email:
info@mojaoazaterapeut.com

 


 

 

© Copyright 2020 Moja Oaza

bcoolsite.com