Radionica koja će vas naučiti da čuvate sebe

 

Cilj radionice je da kroz NE dođemo do DA i to do DA po našoj meri.

Kažimo DA zdravlju, sreći, izobilju, kažimo DA životu.


Tehnike koje ćemo koristiti oslanjaju se na tehnike Smeh joge, Geštalt psihoterapije i tehnike Porodičnih konstelacija. Zadatak nam je da kroz bivanje u iskustvu “sada i ovde” transformišemo našu percepciju iz negativnog osećaja u pozitivni, od NE do DA.

Smeh jogu koristimo jer je to jedinstveni koncept smejanja bez razloga:- igranje određenih igrica,vežbanje smeha, lagano istezanje, vežbanje refleksa i opuštanje, a sve to u kombinaciji sa vežbama joga disanja. Osnova Smeh joge su radost i dečija razigranost koji se aktiviraju kroz četiri elementa:- pevanje, ples, igru i smeh. Naučno je dokazano da se u slučaju i simuliranog i stvarnog smeha stiču istovetne fiziološke i psihološke prednosti.U Smeh jogi radimo smeh kao vežbu,te simulirani smeh koji ubrzo postaje iskren i zarazan.

Smeh joga nas uvodi u “sada i ovde”, a onda polako nastavljamo put geštalt koncepta.
Geštalt koncept nas uči da svesnost i bivanje u sadašnjem trenutku predstavljaju osnov u rešavanju svakog problema, a koncept Porodičnih konstelacija da postoje prirodne zakonitosti u odnosima među ljudima.

Kroz ova tri koncepta i iskustvo koje ona donose saznaćete:

   - kako da prepoznate i kako da se zaštitite od toksičnih odnosa

   - zašto je bitno da postavljamo granice, kada, kako i koliko

   - koji je put do lične slobode i šta sve osećaj slobode donosi

   - sve to u prijatnom ambijentu, sa ljudima koji radeći na sebi doprinose da njihov život bude udoban, a ceo Svet bolje mesto za život.

 

Prikupljanje učesnika započinje od 09:30 uz jutarnju kafu, a u 10h započinjemo sa radom.

PRIJAVE SU OBAVEZNE NA tel: 063-125-80-55 (Jelena)

CENA UČEŠĆA JE 3000 din i plaća se na samoj radionici.

Na radionici će svaki učesnik dobiti POTVRDU na 5h radnih sati ličnog rasta i razvoja potpisanu od licenciranog terapeuta i vaučer za sve vrste masaža u salonu "Cosmetics 4U" (Molerova 4).

Radionicu vode:

NATAŠA LUKIĆ iz Beograda, Smeh joga liderka, sa sertifikatom Laughter Yoga University. Sa iskustvom u realizovanju blizu 250 Radionica/Časova/Prezentiranja Smeh joge. Natašine aktivnosti možete pratiti na FB stranici SMEH JOGA SA NATAŠOM

JELENA STANKOVIĆ psihoterapeut sa dvadesetogodišnjim iskustvom u radu sa ljudima.

SLOBODANA MILOVANOVIĆ psiholog i psihoterapeut pod supervizijom iza koje je rad u UNICEF-u, školi, mnogi radovi... i još mnogo toga.

 

Povratak

Psihoterapija

Podrška u prevazilaženju trenutnih problema u oblasti psihičkog života, upravljanje stresom, podrška u rešavanju psihičkih problema: panični napadi, fobije, depresija, nesanica, pa sve do ličnog rasta i razvoja otkrivanjem novih potencijala i uvida o sebi i drugima.

Kontakt

Jelena Stanković: 063/125-80-55

Adresa:
Đurićeva 20, Zvezdara
Beograd

Email:
info@mojaoazaterapeut.com

 


 

 

© Copyright 2020 Moja Oaza

bcoolsite.com