O nama

Živimo u doba u kome neprestano gledamo u kazaljke na satu. Ili negde kasnimo ili nešto čekamo.  Oko nas je  mnoštvo dešavanja. Sa sobom nosimo mnoge uloge koje imamo. Očekivanja su ogromna i  često nam treba nadljudska snaga da odgovorimo na sve zahteve. Sve to nas toliko iscrpluje. Svako od nas je došao u priliku da sebi postavi pitanja: Dokle, i još koliko, i šta je smisao života, i šta sa sobom, i šta sa drugima, i šta da urdim, a šta da ne uradim....

 

U traganju za ovim odgovorima krenuli smo na najrazličitije edukacije. Čitali, pitali, učili, tragali, probali, uspevali, grešili, a onda se spojili u zajedničkoj ideji : Pronaći neko sigurno mesto gde je u redu biti ono što jesi, gde možemo na trenutak stati i sakupiti snagu za nove životne izazove. Gde možemo razmeniti znanja i iskustva i zajedno tragati za kavalitetnijim, zdravijim i ispunjenijim životom.  Svako ima prava da ima svoju oazu. Ideja “Moje Oaze” i jeste da svako na individualan način, kroz holistički pristup, stigne do “svoje oaze” a onda sigurno i sa zadovoljstvom korača kroz život.  

U jedno smo sigurni: Za kvalitetan život je neophodno psiho-fizičko zdravlje i otuda ideja da spojimo rad na telu i rad na psihi kao neodvojivo jedinstvo čovekove ličnosti.

Sport je nekome profesija, nekome rekreacija, ali uvek zahteva određeno telesno aktiviranje. U kojoj meri će telo biti aktivirano zavisi od limita koji u datom trenutku posedujemo. Naš limit zavisi od fizičkih, ali i psihičkih granica. Telesne granice se pomeraju svakodnevnim telesnim vežbanjem različitih grupa mišića, a psihičke sistematskim radom na sebi. Kada osoba radi na oba ova aspekta rezultati su neminovni, a što je još bitnije i osećaj zadovoljstva ne izostane. Naš tim Vas podstiče da paralelno razvijate oba aspekta svoje ličnosti.

 

Ukoliko imate neke psihičke probleme ili telesne tegobe, ako želite da poboljšate kvalitet svog života, da sa osmehom koračate kroz život postanite i Vi deo “Moje Oaze” 

 

 

Preuzmite statut klikom na link ispod:

STATUT

Naši prijatelji:

Psihoterapija

Podrška u prevazilaženju trenutnih problema u oblasti psihičkog života, upravljanje stresom, podrška u rešavanju psihičkih problema: panični napadi, fobije, depresija, nesanica, pa sve do ličnog rasta i razvoja otkrivanjem novih potencijala i uvida o sebi i drugima.

Kontakt

Jelena Stanković: 063/125-80-55

Adresa:
Voje Veljkovića 15a, Zvezdara
Beograd

Email:
info@mojaoazaterapeut.com

 


 

 

© Copyright 2020 Moja Oaza

bcoolsite.com