Psihoterapeuti

Jelena Stanković ex Ćuić

Dipl. pedagog i psihoterapeut

Diplomirala pedagogiju  na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Specijalizacija-Geštalt psihoterapija u okviru Malteške škole.

Certifikat CRM –Kalifornijski trauma centar.

Dugogodišnje iskustvo u oblasti pedagogije i psihoterapije, stečeneo: UNICEF “ADRA”, privatna praksa

Individualni rad sa klijentima kao i grupne terapije.

Objavljeni članci u stručnim časopisima kao i gostovanje u radio i TV emisijama o različitim psiho-socijalnim temama.

Podrška u rešavanju problema: partnerski odnosi, neplodnost, anksioznost, panični napad, fobije, nesanica, depresija, menopauza, traume.

Podrška sportistima na poboljšanju koncentracije i igre.

Uspesi koje sam postigla ne broje se samo diplomama i peharima za ostvarene rezultate, već osmesima

Zadovoljnih klijenata.

Kroz dijalog i primenu različitih tehnika i pristupa, istražićemo nove mogućnosti i načine reagovanja koji će Vam omogućiti da budete zadovoljni sobom i načinom života.

Hvala što ste čitajući ove redove bar na trenutak bili u kontaktu sa mnom.

 

Jelena Stanković ex Ćulić

Tel: 063/125-80-55

 

NINA PEĆER

Diplomirani psiholog i REBT psihoterapeut u edukaciji.

Studije psihologije na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu upisuje 2002. godine. Po diplomiranju (2007. godine) započinje četvorogodišnju edukaciju iz racionalno-emotivne i kognitivno-bihejvioralne terapije u REBT centru u Beogradu.

Bavi se savetodavnim radom adolescenata i odraslih osoba sa različitim emocionalnim problemima i problemima u ponašanju, u bilo kom domenu njihovog života (porodica, partnerski odnosi, posao, škola...). U svom radu koristi principe REBT-a. Ovaj vid terapije (REBT) se uspešno primenjuje kod ljudi sa različitim problemima, kao što su: depresija, strepnja/teskoba/anksioznost (uključujući panične napade, agorafobiju i druge specifične fobije, tremu, kao i opsesivno-kompulzivni poremećaj), stres, bes i agresivnost, odlaganje (prokrastinacija), problemi u porodičnim i partnerskim odnosima, problemi separacije (raskid, smrt bliske osobe), problemi u učenju, hipohondrija, neasertivno ponašanje (agresivno, submisivno)... REBT takođe ima primenu i u podsticanju razvoja ličnosti kao i u ostvarivanju njenih potencijala.

REBT je strukturisan i efikasan terapijski pristup, a jedna od njegovih velikih prednosti je i to što je ovaj vid terapije edukativan budući da ima za cilj da nauči klijente određenim tehnikama koje će im omogućiti da pomognu sami sebi čak i onda kada terapija bude završena.

 

Nina Pećer

Tel: 064/222-59-78

dr Milan Popović

Doktor medicine, na specijalizaciji psihijatrije, REKBT psihoterapeut pod supervizijom

 

Završio Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu 2008 godine. Poseduje validnu licencu Lekarske komore Beograda.

2017. godine upisuje specijalizaciju psihijatrije na Medicinskom Fakultetu Univerziteta u Beogradu, kao i specijalizaciju iz oblasti REKBT psihoterapije Srpskog centra za REKBT.

Poseduje Primary REKBT sertifikat Srpskog centra za REKBT, Instituta Albert Ellis (Njujork) i Instituta za kognitivni menadžment (Frankfurt)

Bavi se psihoterapijskim savetovanjem odraslih sa emocionalnim problemima i problemima u ponašanju u svim domenima života (porodica, škola, brak, veza, posao...). U radu koristi principe REBT psihoterapije i psihijatrije. REBT pripada grupi kognitivno-bihejvioralnih terapija i uspešno se primenjuje kod sledećih stanja: anksioznost, strepnja, panični napadi, fobije, hipohondrija, opsesivno-kompulzivni poremećaj, odlaganje, trema, depresija, agresivnost, bes, krivica, porodični, partnerski i bračni problemi, problemi seksualnosti, separacija, ljubomora, problemi učenja, stres, zavisnost, asocijalno ponašanje... Takođe se koristi za podsticanje razvoja ličnosti i uspeha u poslu i životu.

Istovremeno se bavi elektronikom, web dizajnom, računarima, marketingom, digitalnim marketingom i borilačkim veštinama (Ninđucu).

Govori engleski i ruski jezik.

  

dr Milan Popović

Tel: 060/48-58-788

Email: dr.popovic.milan@gmail.com

Web: www.drmilanpopovic.com

www.epsihijatar.net

 

Olivera Ivanović

Hipnoterapeut i regresoterapeut

 

Ja sam samo duša na svom putu a hipnoterapija je metod koji trenutno najbolje omogućuje da budem podrška drugima. Vođena sam da radim baš to. Svakome od nas treba drugačija tehnika kao podrška na putu. Ako su Vam baš moja ljubav i moja svetlost potrebni da se osnažite, ja sam terapeut za Vas. Dobrodošli

Ivanović Olivera  je diplomirala i magistrirala pedagogiju na Beogradskom univerzitetu, Filozofski fakultet. Radila je sa izbegličkom populacijom, kao i sa decom bez roditeljskog staranja kao predavač na programu Fond za budućnost. Takođe je radila i kao pedagog u srednjoj školi. Sarađivala je sa međunarodnom mirovnom organizacijom Initiatives of Change, preko deset godina, na više načina, kao student, intern, organizator konferencija i team leader. Bila je predavač i organizator više programa, kao što su program o kreativnom izražavanju za osobe sa posebnim potrebama; i seminara o etičnom rukovođenju, ("Moralnost, odgovornost i sloboda u društvu" ispred organizacije "Foundations for Freedom").

Takođe je i autor dva programa na temu unutrašnje promene, "Menjam se", i "Požuri polako" koji su bazirani na osnaživanju učesnika da delaju u skladu sa univerzalnim vrednostima i pronalaženju svog unutrašnjeg poziva. Izvođeni su u saradnji sa Kancelarijom za mlade Beograd.

Tragajući za nečim što bi joj odgovaralo, usmerila se na mirovne studije, koje su uključivale rad na post traumatskom stres sindromu, pa sarađuje sa "Peace Company" institutom Univerziteta iz Bristola u Vermontu na "Peace leadership" akademskom programu, a potom završava specijalističke studije na Chulalongkorn Univerzitetu (Tajland) kao nosilac Rotary Fellowshipa za mirovne studije.

Kao dodatak njenom formalnom obrazovanju, tokom proteklih petnaest godina, Olivera je blisko sarađivala sa isceliteljima i duhovnim učiteljima. Za hipnoterapeuta je trenirana od strane Michael Newton Instituta, (mentor i predavač je Paul Aurand, direktor njihovog trening centra). Sertifikovana je pred Međunarodnim udruženjem terapeuta i savetnika (IACT- International Association of Counselors and Therapists).

  

Olivera Ivanović

Tel: 061/15-03-966

Web: terapijadusa.wixsite.com/hipnoterapija/terapeut 

Slobodana Milovanović dip.psiholog

psihoterapeut pod supervizijom

 

Diplomu psihologa sam stekla na Filozofskom fakultetu u Beogradu i svoje dalje školovanje nastavila u okviru EAGT-a, (Evropski akreditovani trening instituta za geštalt psihoterapiju).

Posebno sam se bavila integracijom trauma kod različitih kategorija ljudi. Imam bogato iskustvo kreativnog radioničarskog rada sa decom i roditeljima kao i iskustvo u radu sa odraslima i njihovim različitim životnim problemima.

Ako se osećate zaglavljeno u nekom periodu života, u odnosu sa partnerom ili ste zabrinuti roditelj dođite da zajedno stojimo na tom putu. Ako ste preplavljeni traumatičnim i stresnim sadržajima; ako tražite oslobođenje od anksioznosti, ako se borite sa napadima panike tu sam za Vas. Ako previše patite ili ste depresivni, ili Vam je samo potreban neko da Vas sasluša.. Ukoliko želite da se oslobodite različitih strahova, strepnji i zabrinutosti ili neraspoloženja. Psihoterapijom možete  smanjiti  preteranu samokritičnost i nesigurnost, otkloniti neželjene navike i ponašanja. Tu sam da zajedno prođemo određene razvojne zadatke, kao što su odabir profesije, nalaženje zaposlenja, osamostaljivanje u odnosu na roditelje, dobijanje prinove…Da lakše prođete životne krize kao što su razvod, gubici, promena radnog mesta…Ili, ukoliko želite da bolje razumete sebe svoje misli i osećanja i  da unapredite svoju emocionalnu inteligenciju i  veštine komunikacije.

Udata sam, majka dva dečaka i najsrećnija sam kada provodim jednostavne svakodnevne trenutke sa svojom porodicom. Uživam u svom poslu koji volim počastvovana poverenjem koje mi ukazujete.

Tu sam za Vas. biće mi dar da budem deo Vašeg puta rasta i razvoja.

 

Slobodana Milovanović

Tel: 062/28-66-95

 

Glumom kroz lični rad

Alen Deličković

Dipl. glumac i psihoterapeut pod supervizijom

 

Radionica edukativnog karaktera "Glumom kroz lični rad" namenjena je za one koji žele da zajedno kroz praktične vežbe otkijemo funkcionalni i disfunkcionalni deo svoje ličnosti.

Radionica edukativnog karaktera kroz praktične glumacke vežbe pruža oslobadjanje tela od treme, govora, nastupa, predstavljanja sebe pred drugima. Takodje kroz radionice radimo na samopouzdanju i negujucem delu sebe.

Grupa je predvidjena do 10 učesnika zatvorenog tipa tj. od formiranje grupe ne postoji mesto ulaska novih članova do sledeće radionice.

Cena radionice je 2500 dinara.
Naredne četiri radionice jednom nedljno od 4h radimo kroz scenski pokret, govor, igre i glumu.

Postoji mogućnost i individualnog rada.

Radionicu vodi:

Diplomirani glumac u edukaciji Gestalta pod supervizijom Alen Veličković

Održavanje radionice: U prostoru "Moja Oaza"

 

Alen Veličković

Tel: 064/02-05-106

Email: all088by@hotmail.com 

 

Nataša Lukić

Smeh joga liderka

 

Iz Beograda, rođena 1948.g. ,penzionerka, Smeh joga liderka, sa sertifikatom Laughter Yoga University. 

Sa iskustvom u realizovanju preko 280  Radionica/Časova/Prezentiranja Smeh joge:- inkluzivnog karaktera u Udruženjima BUDIMO ZAJEDNO, EVO RUKA , ŽIVIMO ZAJEDNO, BEST BUDDIES SERBIA, DOM “SRCE U JABUCI u Pančevu, HERC UDRUŽENJE, Nacionalno invalidsko udruženje  pacijenata sa stomom  "ILCO" Srbija; na Festivalu #cepzahendikep #cepfest , u Vrtić „VENČIĆ“, u inkluzivnom projektu OLIMPIJSKE IGRE ZA SVE-Novi Beograd i Udruženju RODITELJ;  sa decom predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta u Vrtićima „Povratak prirodi“ , „Magnolija“ i OŠ “Žarko Zrenjanin“ Kačarevo; sa starijim osobama u :- Centru za brigu o starima, deci i osobama sa invaliditetom Novi Beograd, u Gerontološkom centru Beograda- Domu penzionera Bežanijska kosa /radionice sa pokretnim korisnicima i na Odeljenju za demenciju/ ;  Domu penzionera Voždovac /radionice sa pokretnim korisnicima i u Stacionaru Doma/; Stacionaru u Diljskoj i Dnevnom centru i klubu za starije Vračar;  u HOLISTIČKOJ AKADEMIJI "MAYA" ,Klubu Stari grad 50+;  Tribinama, na MULTIKONGRES SERBIAN VISIONS, Festivalima zdravlja i Smeh turizmu; Radionice ŽENSKI DAN /Pančevo i Beograd/;  u akciji „Radost Ludost -8“ Rekonstrukcije Ženski fond;  na Letnjim feminističkim susretima mladih seoskih žena u Bezdanu, u organizaciji BeFem-a;  U Fondacija Medjugeneracijski volonterski centar/Foundation IVC /u okviru humanitarnih akcija, Festival “Buđenje”, Sajam sporta “Pronađi snagu, pokreni se”/;   u organizaciji  Connecting Pančevo na  Edu izazov #1/-"Kada ste poslednji put nešto naučili/ i na Prvom edukativnom kampu KAD PORASTEM BIĆU... na temu obrazovanja za karijeru u Srbiji u Mokrin House; ciklus besplatnih psiholoških radionica BIRAM KAKO DA ŽIVIM sa Udruženjem krematista OGANJ, Udruženjem MOJA OAZA Psihoterapija i psihološko savetovanje i Centra za obrazovanje i kulturu BOŽIDARAC; radionice Smeh joge za građane u organizaciji Centra za obrazovanje i kulturu BOŽIDARAC, nastupi u sredstvima informisanja itd. Takođe, u saradnji sa Udruženjem MOJA OAZA realizuju se radionice Smeh kluba “SMEHOUSE- NATAŠINA KUĆA SMEHA”.

Natašine aktivnosti možete pratiti na:

Facebook stranici SMEH JOGA SA NATAŠOM

Youtube kanalu Smeh joga sa Natašom

 

Nataša Lukić

Tel: 060/4451-216

 

Psihoterapija

Podrška u prevazilaženju trenutnih problema u oblasti psihičkog života, upravljanje stresom, podrška u rešavanju psihičkih problema: panični napadi, fobije, depresija, nesanica, pa sve do ličnog rasta i razvoja otkrivanjem novih potencijala i uvida o sebi i drugima.

Kontakt

Jelena Stanković: 063/125-80-55

Adresa:
Đurićeva 20, Zvezdara
Beograd

Email:
info@mojaoazaterapeut.com

 


 

 

© Copyright 2020 Moja Oaza

bcoolsite.com